Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:524365
 
Vērtējums:
Publicēts: 09.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1968. gadā viņš nospēlēja lomu Raimona Rulo izrādē „Izdurtās acis” un aizgāja no teātra uz 28 gadiem. 1996. gadā viņš nospēlēja lomu Ērika Emanuēla Šmita izrādē „Noslēpumainās variācijas”, - šī loma bij rakstīta speciāli priekš Delona. Viņš 2 gadus braukāja ar šo izrādi pa pasauli, bet tad atkal pameta teātri uz 6 gadiem, lai vēlāk atgrieztos atkal.
Alens Delons ir arī iecienīts dziedātājs. Viņa dziesma, kura tika uzrakstīta speciāli filmai „Piedzīvojumu meklētāji”, kļuva ļoti populāra Francijā! Vēlāk viņš iedziedāja dziesmu „Vārdi, vārdi” ar dziedātāju Dalidu, tā kļuva par super hītu Francijā, apsteidzot oriģinālo itāļu dziesmu. 1985. gadā iedziedāja dziesmu ar Filisu Nelsonu filmai „Policista vārds”, vēlāk iznāca plate „Comme au sinema”.
Darbojās arī kā scenārists – uzrkatīja 10 kinoscenārijus, pēc kuriem tika uzņemtas filmas, - „Šoks”(1882.g.), „Noziegums”(1993.g.), „Kā bumerangs”(1973.g.) uc. Kā režisors radījis tādas filmas kā „Par policista ādu” 1981.g., „Šoks”1982.g., „Nepieradināmais” 1982.g.. Bijis daudzu filmu producents. Darbojies arī kā teātra režisors.

1957. gadā filmas „Kristīne” uzņemšanas laukumā Delonam sākās romāns ar jauno austriešu aktrisi Romiju Šnaideri, 1959. gadā viņi saderinājās, taču kāzas tā arī nenotika, pēc 6 attiecību gadiem skaistais pāris izšķīrās.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1308451
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties