Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:522489
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.01.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

*Lai rezervētu vietu reklāmai, daudzi izdevēji prasa nosūtīt garantijas vēstuli. *Reklāmās var ievietot sava uzņēmuma vai iestādes logo, devīzi, kas noteikti ļaus atpazīt uzņēmumu. *Mūsdienās diezgan aktuāli ir tematiskie ielikumi (pielikumi), kuri tiek izdoti noteiktajās dienās, nedēļās vai mēnešos. *Attiecīgi arī atšķiras reklāmas izcenojumi, kā arī prasības reklāmas iesniegšanai. *Izgatavojot reklāmu, būtu nepieciešams saskaņot toņus, lai nerastos „vampīra” efekts, izņemot gadījumus, kad tas ir nepieciešams. *Liela nozīme ir reklāmas laukumam, kurā ir ievietota informācija. *Ja informācija ir iespiesta neatbilstoši mazā laukumā, tas liecinās par bezgaumību un radīs iespaidu, ka reklāmas devējs cenšas ietaupīt. *Laikrakstos un žurnālos var ievietot arī reklāmas ieliktņus – dažādu izmēru reklāmas lapas un lapiņas, kuras pievieno
kārtējam laikraksta vai žurnāla numuram. *Šādas reklāmas izcenojumu aprēķina atkarībā no ievietoto ieliktņu skaita un lapiņas izmēra, retāk – svara. *Attiecībā uz žurnāliem kā vislielākais laukums, kur ievietot reklāmu, parasti tiek piedāvāts žurnāla atvērums. *Tāpat reklāmu var izvietot paplašinātajās lapās, kuras piedāvā daži žurnāli. *Jaunāko preses izdevumu sarakstu var aplūkot preses izdevumu mājas lapās Internetā, VAS „Latvijas Pasts” ikgadējā „Preses abonēšanas katalogs”, kā arī dažādos vortālos, piemēram, www.abone.lv, www.abone.pasts.lv u.c.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties