Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:517428
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.12.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Sajūga vadībaspārvads.
Vadības mehāniskais pārvads sastāv no tērauda atvilcējsvirām, slīduzmavas ar izspiedējgultni , dakšas , stieņa un pedāļa. Ar fasonuzgriežņiem atvilcējsviriņas noregulē tā, lai gali atrastos vienā plaknē noteiktā attālumā no izspiedējgultņa.sajūgu izslēdz , nospiežot pedāli un pārtraucot atsperu iedarbību uz berzes diskiem.
Hidropārvads nodrošina sajūga laidenu ieslēkšanu un izslēgšanu. Sajūga vadības hidropārvads sastāv no tvertnes , kurā iepilda bremžu šķidrumu, un diviem hidrocilindriem, kurus savieno augstspiediena cauruļvads . Nospiežot pedāli, virzulis galvenajā cilindrā saspiež šķidrumu, kas caur spiedvārstu pa cauruļvadu ieplūst darba cilindrā. Virzulis pārvietojas pa labi, caur bīdītāju pagriež dakšu, kas pārbīda slīduzmavu. Atvilcējsviras pārvieto piespiedējdisku, atbrīvojot dzenamo disku no spararata.
Atlaižot sajūga pedāli, šķidrums caur pretvārstu atplūst atpakaļ galvenajā cilindrā. Šis vārsts aizveras, kiad cauruļvadā vēl ir 0,17 MPa liels spiediens, kas novērš gaisa iekļūšanu sajūga hidropārvadā. Hidropārvadu uzstāda vieglajiem un dažu rūpnīcu vidējas kravnesības automobiļu sajūgiem.



Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties