Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:511233
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.03.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Lai veiksmīgi izsargātos no grūtniecības ir jālieto kontracepcijas līdzekļi, vienojoties ar savu ginekologu. Sieviete nedrīkst aizmirst, ka pašai ir jādomā par kontracepciju. Jālieto , piemēram, hormonālas tabletes vai jānēsā līdzi prezervatīvs ,jo nekad nevar būt drošs ,kad var nākties izmantot šos izsargāšanās līdzekļus. Ir liela izvēles iespēja, jo mūsdienās ir daudz un dažādi kontracepcijas līdzekļi, manuprāt, katrai savs ir tas labākais, jo , katrai ir savs ķermenis ar savām īpatnībām. Kā arī jāatceras, ka seksuāli transmisīvās slimības var iegūt tieši seksa laikā un vienīgais veids kā izsargāties no šīm slimībām ir lietojot prezervatīvu, tādēļ ,ja ir tā, ka partneri tiek mainīti, tad noteikti būtu jālieto prezervatīvs.
Mums ir paveicies, ka zinātne attīstās tik atri un mūsdienās vairs nav jāizmanto sāpīgi, nepatīkami veidi kā izvairīties no grūtniecības. Tas ir jāizmanto. Nevar paļauties uz to ,ka ar mani tā nenotiks ,ka es stāvoklī nepalikšu, jo ,var gadīties ,ka tieši tev tā gadīsies un aborts nav tā labākā lieta.
Pirms katru zāļu lietošanas ,JĀATCERAS, jākonsultējas ar ārstu , jāizlasa instrukcija, kā arī ,ja rodas kādas blakus parādības ir uzreiz jāziņo savam ārstam . Nav jābaidās ieiet veikalā un nopirkt kontracepcijas līdzekļus un pajautāt ārstam, ja kaut kas nav skaidrs. Jo, atceries , tu pats nosaki kā tava dzīve noritēs tālāk.
Man patika rakstīt šo referātu, manuprāt, tas bija aizraujoši ,aktuāli ,kā arī informācija bija daudz un bija viegli strādāt ar šo matreālu.

Atceries: grūtniecība ir izvēle, nevis iespēja. Un tu esi tā, kas ir savas dzīves un ģimenes likteņa režisors!

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties