Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:506935
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.12.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šogad Latvijai ir īpaša jubileja- aprit 90 gadi, kopš Latvija ir brīva un neatkarīga. Šie svētki latviešu tautai ir ļoti svarīgi un nozīmīgi, jo mēs visi mīlam savu dzimteni un vēlam tai tikai labāko. Par savas valsts brīvību mūsu tauta ir izlējusi daudz asiņu, tā ir cīnījusies ilgi un neatlaidīgi, kas pierāda tikai to, ka mēs esam ņipri, spēcīgi un drosmīgi savas valsts patrioti.
Latviešu tautai piemīt daudz labu īpašību, kas palīdz mums tikt galā ar dažādiem šķēršļiem un problēmām. Cīņas par brīvību un neatkarību bija ļoti spraigas un smagas. Kā simbols šim spēkam, kas bija latviešiem šo cīņu laikā, ir Lāčplēsis. Viņš ir mūsu tautas varonis, cīnītājs, tauta viņu mīlēja un cienīja. Lāčplēša neatlaidība, labsirdība, drosme un spēks mīt katrā īstā latvietī.
Šis tēls, kas ir vienojis tautu kā vienotu veselumu un devis tai spēku un iedvesmu, ir simbols visam labajam un cēlajam.
Arī mūsdienās Lāčplēsis ir saglabājies kā tautas varonis, un viņa varoņdarbi netiek aizmirsti. Šobrīd pasaule ir kļuvusi savtīga un nežēlīga, tāpēc ir vajadzīgi cilvēki, kas savā iekšējā būtībā ir līdzīgi šim varonim un spēj paveikt lielus darbus citu labā. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties