Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:505460
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.08.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mājas – tā ir mīlestība, tā ir saticība, ģimene. Mājīgums ir apmierinātības sajūta, siltums un ērtības. Telpa, kurā mitināmies pastāvīgi, ir svēta, tās dizains ir iekšējās pasaules atspoguļojums, gaumes izjūta, dzīves pieredze, temperaments un attieksme pret ārējo pasauli. Katrs dizains ir unikāls, kā cilvēks, bet visiem taču gribas izskatīties eleganti un pievilcīgi.
Cik patīkami atrasties skaistās un harmoniskās telpās, kur mums nepieciešamie priekšmeti izkārtoti tā, lai atvieglotu mūsu dzīvi un priecētu acis! Katram no mums ir savas domas par telpu izkārtojumu, toņiem un lietām, kas rada pozitīvas sajūtas un atsauc atmiņā patīkamus brīžus. Šo sajūtu vadīts cilvēks cenšas radīt sev apkārt tādu vidi, kas ļauj vēlreiz un vēlreiz atgriezties personīgā komforta zonā. Interjers ir mūsu personīgā mikro pasaule, kurā pavadām nozīmīgu savas dzīves daļu. Interjeri ir tikpat daudzveidīgi un unikāli kā paši cilvēki. Pateicoties mūsdienu tehnoloģiju iespējām un dizaineru fantāzijas lidojumam, ir iespējams izveidot praktiski jebkura stila un sarežģītības pakāpes interjeru, tomēr ir svarīgi, lai apkārtējā telpa ne tikai apmierinātu tās īpašnieka gaumes ambīcijas, bet arī sniegtu estētisku baudījumu un nenogurdinātu. Tādēļ ir ļoti svarīgi saskaņot visus interjera elementus vienotā kopumā.
Interjers - tā ir ierobežota telpa, kurā mēs atrodamies, atpūšamies, strādājam. Tā ir vide, kurā uzturamies ilgstoši, un tieši tāpēc ir vēlams, lai mūsu apkārtne būtu maksimāli ērta un piemērota mūsu vajadzībām.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties