Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:503190
 
Vērtējums:
Publicēts: 25.06.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi

Apkopojot visus iepriekš apskatītos punktus varu skaidri secināt, ka Padomju vara visādos veidos centās radīt iespaidu par laimīgu sabiedrību, presē slēpjot nepilnības un grūtumu. Sievietei šajā ziņā bija jāpieņem viņas vietā sastādītais rīcības plāns, kuram ir jāseko, nerakstīti likumi, kuri viens pēc otra parādījās žurnāla lappusēs. Komunisma veidotā pseidodemokrātija no vienas puses dzēsa robežas sieviešu piekļuvei sabiedrības risēm, no otras puses tas tika darīts citiem nolūkiem, viens no tiem manā uztverē ir padarīt sieviešu masu par „oficiāli” ekspluatētiem darba spēkiem, nomaskojot individuālos mērķus. Sagrozītas vērtību konstrukcijas zem propagandas karoga bija tas, ko es izlasīju žurnālu numuros. Laiku pa laikam mainījās vienīgi konteksts, bet būtība palika nemainīga. Politiskā līdzdalība tāpat, kā citas sfēras bija vēl viena konstruēta realitāte.
Sieviete tika pārvērsta par universālu varoni, principā daļēji tas tā ir arī mūsdienās,taču varoņdarbi netiek uzspiesti ar spēku, un sociālā aktivitāte nav butaforija un rakstos pastāvoša teorija ,bet realitāte. Manuprāt, sākot ar Padoju Sievieti, pamazām tēls ir rekonstruējies un nonācis līdz mūsdienām tāds, kāds tas ir šobrīd.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties