Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:499111
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.05.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uz ziemeļiem no Damaskas, tagadējās Libānas teritorijā, atrodas Bālbekas terase: platforma, kas izbūvēta no klinšu blokiem, no kuriem daži ir divdesmit metru gari un sver turpat 2000 tonnu. Līdz šim arheologi nav devuši izskaidrojumu tam, kāpēc, kā un kas būvējis Bālbekas terasi. Tiesa, ka krievu profesors Agrests uzskata par iespējamu, ka terase varētu būt kāda milzīga piezemēšanās laukuma atlieka.
Ja mēs rātni pieņemam tās zinašanas, kas mums tik skaisti tiek pasniegtas, tad no tā izriet, ka senā Ēģipte pēkšņi un bez jebkādas pārejas atradās fantastiskas civilizācijas augstumos. Lielās pilsētas un milzīgi tempļi, majestātiskas, izteiksmīgas statujas, krāšņas ielas ar popūzām figūrām to malās, perfektas kanalizācijas ietaises, klintīs iekaltas luksuskapenes, varenas piramīdas… šīs un daudzas citas brīnumainas lietas itkā izaug no zemes mūsu acu priekšā. Tiešām brīnumaina zeme, kas bez vērā ņemamas priekšvēstures pēkšņi ir gatava šādiem sasniegumiem!
Tikai Nīlas deltā un sāurās strēmelēs abpus upes bija augīga aramzeme. Taču eksperti tagad iedzīvotāju skaitu lielo piramīdu būvēšanas laikā lēš ap 50 milijoniem cilvēku! (Skaitlis, kas ir acīm redzamā pretrunā ar līdzšinējo uzskatu, ka cilvēku kopskaits uz zemeslodes 3000. gadā pirms Kristus dzimšanas bijis 20 miljoni!)…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties