Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:496949
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.11.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Kā vēl vienu no pozitīviem faktoriem,varam arī minēt pieejamo finansējumu no Eiropas savienības fondiem . Tas mums nodrošina gludus ceļus, jaunus tiltus , jaunu vides projektu iespējamību un izglītības uzlabošanos. Arī jauniešiem iestāšanās Eiropas Savienībā ir pavērusi jaunas iespējas studēt ārzemēs un ceļot pa Eiropu.
Kā jau iepriekš minēju pastāv arī daži negatīvi aspekti, piemēram, Vairākās nozarēs jūtams darbinieku trūkums – celtniecībā, tirdzniecībā, medicīnā, izglītībā, policijā. Daudz augsti kvalificētu darbinieku jau strādā un dzīvo Īrijā un Lielbritānijā, citur Eiropā. Palielinās arī importēto preču skaits, līdz ar to grūtāk ir izdzīvot mūsu pašu zemniekiem. Protams, šeit ir jārunā par risinājumiem, piemēram, augstāka muitas nodokļa ieviešanu, vai arī piešķirt zemniekiem lielākas subsīdijas. Iespējams,es varētu minēt arī dažus citus aspektus, bet tie ir maznozīmīgāki.
Īsumā esam apskatījuši dažādus aspektus , kas liecina, ka iestāšanās Eiropas Savienība ir vērtējama gan kā pozitīvs notikums, gan kā negatīvs. Esam noskaidrojuši, ka no šīs apvienības, mēs esam saņēmuši lielu finansējumu ekonomiskai attīstībai , jauniešu integrēšanai Eiropā un dažādu citu nozaru attīstībai, taču , tas ir veicinājis arī latviešu izceļošanu uz ārzemēm un importēto preču skaitu pieaugumu. Protams, par šo tēmu ir jārunā vēl un vēl. Un tagad ja , ja jums ir jautājumi, es uz tiem labprāt atbildēšu . Paldies par uzmanību!

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties