Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:495513
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

SIA "AVE MTP" ir privāts uzņēmums un ir viens no lielākajiem ražošanas uzņēmumiem Madonas rajonā, kas nodarbojas ar mežizstrādi, kokapstrādi un koka izstrādājumu ražošanu, transporta pakalpojumiem, visu veidu tirdzniecību un starpniecību, importa un eksporta operāciju veikšanu, kā arī cita veida darbību, kas uzrādīta uzņēmuma statūtos. Uzņēmuma vadītājs ir SIA “AVE MTP” valdes priekšsēdētājs. Uzņēmums reģistrēts LR UR 1992.gada 3.novembrī ar Nr.710300095.
Uzņēmumā strādā aptuveni 90 darbinieki un tas pieskaitāms pie mazajiem uzņēmumiem Latvijas un Eiropas savienības mērogā, jo tā apgrozījums gadā nepārsniedz 10 milj. EUR.
Uzņēmumu izvēlējos tāpēc, ka tur strādāju par mežizstrādes struktūrvienības vadītāju kopš 1999. gada 7. jūlija un esmu iepazinies ar uzņēmuma struktūru, darba organizāciju un uzņēmuma vadības pamatprincipiem, kā arī ir pieejama dažāda veida informācija un dokumentācija par uzņēmumu.
Pats galvenais likums, kas regulē uzņēmējdarbību republikā un uzņēmuma darbību ir ‘’Komerclikums’’, kurš ir spēkā no 2002. gada 1. janvāra.
Uzņēmuma grāmatvedība tiek kārtota saskaņā ar likumu par grāmatvedību, likumu par uzņēmuma gada pārskatiem, kuri ir spēkā no 1992. gada 14. oktobra. LR un MK noteikumiem Nr.243 ‘’Noteikumi par grāmatvedības kārtošanu un organizāciju’’, kā arī ievēro citus uzskaiti reglamentējošos normatīvos aktus. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1178742
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties