Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:494768
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.12.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Mēs, šķiet, visvairāk vērtējam dzīvi, kuru palaižam garām strādājot - vērtējam, jo nepietiek laika, vērtējam, jo jūtamies vainīgi gan ģimenes, gan draugu priekšā. Ir pat tā, ka vienas ģimenes cilvēki katrs dzīvo savā laikā: mazi bērni un veci cilvēki- lēnajā laikā (pastaigas, rotaļas, tējas pēcpusdienas, kino), pieaugušie- straujajā (darbs un nauda, labklājības simbolu iegāde, izklaides). Ja mēs ņemam vērā iepriekšminēto, ka no tehnoloģijām un informācijas atteikties nevar un arī nevajag, tad jāsecina, ka mūsdienās aktuāls ir jautājums par dzīvesmākslu. Kā iegrožot laiku, veltīgi neizšķiežot savu dzīvi? Šajā kontekstā dzīvesmāksla nozīmē to, ka indivīdam ir jāspēj apvienot tehnoloģijas un savu dzīvi tā, lai neizjustu nemitīgu laika trūkumu. Jāatrod zelta vidusceļš, kas ved gar moderno pasauli un personīgo dzīvi.

Secinājumi
Mēs paši nemaz neapzināmies, cik daudz informācija mums ir dota. Savu dienu mēs spējam piepildīt pilnībā, vajag tikai gribasspēku. Ar mūsdienu tehnoloģijām daļa no laika ir arī izšķiesta pilnībā. Bija interesanti taisīt šo darbu, jo arī pašam ir tā sajūta, ka neko nevar izdarīt laikā, vai tieši otrādi – laiks pāri palicis par daudz un nezini ko iesākt, bet vienmēr kaut ko var iesākt, tikai sev ir jātic.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties