Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:492051
 
Vērtējums:
Publicēts: 16.11.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Likumdošanas ietekme. Arvien ietekmīgāka kļūst doma par visas sabiedrības, tai skaitā ražotāju, atbildību par savas darbības un mārketinga politikas sociālajām un ekoloģiskajām sekām.
Visiem ražotājiem jāreģistrē izmantotās izejvielas, lai nodrošinātu tikai nekaitīgu ķīmijas preču nonākšanu tirgū. Pārbaudei pakļauti ne tikai jauni savienojumi, bet arī tādi, kas izmantoti gadu desmitiem, jo vielas, kas agrāk tika uzskatītas par drošām, mainoties apkārtējai videi, par tādām vairs nav atzīstamas vai arī ir jāsamazina to pieļaujamais daudzums izstrādājumā. Uz veļas pulveriem jānorāda ne tikai alergēnās vielas sastāvā, bet jābūt norādītai arī precīzai mazgāšanas līdzekļa dozācijai dažādu cietību ūdenī. Tiek noteiktas precīzas drošības frāzes, kurām jābūt uz ķīmijas produkta iepakojuma atkarībā no tā bīstamības, piemēram: “Saskaroties ar ādu, var izraisīt alerģisku reakciju”, “Ieelpojot var izraisīt alerģisku reakciju” u.c. Arī biocīdu reklāmās jābūt īpašam uzrakstam, kas brīdina par produkta īpašo sastāvu un atgādina rūpīgi izlasīt ražotāja sniegtās norādes.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties