Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:487667
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.06.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Komercdarbību ar mērķi, lai veidotu ienesīgu uzņēmējdarbību, radītu papildus atpūtas iespējas vietējiem iedzīvotājiem un tūristiem, veicinātu videi draudzīga tūrisma attīstību.
Uzņēmuma mērķis ir piedāvāt klientiem augstas kvalitātes lauku tūrisma pakalpojumus, sniedzot tiem viesmīlīgu uzņemšanu un laipnu apkalpošanu, kā arī nodrošināt patīkamu un ērtu atpūtu. Uzņēmējdarbība būs veiksmīga un ienesīga ar sekmīgu attīstību un labām paplašināšanās iespējām, jo lauku tūrisma pakalpojums - izjādes ar zirgiem tikai pavisam nesen ir sācis pakāpeniski attīstīties. Uzņēmums ieņems stabilas pozīcijas tirgū, jo pieprasījums pēc šāda veida atpūtas arvien pieaug. Cilvēki ir ieinteresēti jauki pavadīt laiku, atpūšoties no pilsētu burzmas, atrodoties tuvāk dabai, priecājoties par jauko apkārtni un baudot tīro un svaigo gaisu. Tā kā uzņēmumam ir izdevīga atrašanās vieta, ir paredzams straujš pieprasītā pakalpojumu daudzuma palielinājums.
Kā potenciālie klienti varētu būt vietējie un ārzemju tūristi - gan tūristu grupas, gan individuālie ceļotāji:
ģimenes ar bērniem;
jauniešu grupas;
pāri bez bērniem;
lielākas ekskursantu grupas no Latvijas;
ārzemju tūristu grupas.
Ņemot vērā pakalpojumu sezonalitātes raksturu, tika veikti aprēķini par uzņēmuma iespējamo peļņu, piedāvājot tādus lauku tūrisma pakalpojumus kā izjādes ar zirgiem, telšu un ugunskuru vietas.
Biznesa plāns tiek rakstīts, lai nodrošinātu SIA ”Pūpoliņi” veiksmīgu un izplānotu komercdarbību un, lai kritiskā situācijā varētu rīkoties atbilstoši sākotnēji uzstādītajiem mērķiem.
Uzņēmuma mērķis ir piedāvāt klientiem augstas kvalitātes lauku tūrisma pakalpojumus, sniedzot tiem viesmīlīgu uzņemšanu un laipnu apkalpošanu, kā arī nodrošināt patīkamu un ērtu atpūtu.
Izpildot un rūpīgi sekojot līdzi produkcijas kvalitātei, problēmām, riskiem, tirgus rādītājiem, uzņēmums spēs bez sarežģījumiem veiksmīgi un efektīvi strādāt, gūstot peļņu.
Lai uzņēmums varētu uzsākt sekmīgu darbību, iegādājoties visus nepieciešamos pamatlīdzekļus, tam ir nepieciešams komercbankas kredīts Ls 13 000 apmērā ar kredīta procentu likmi 7 % gadā. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties