Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Nutritive Value of Vegetables and Fruit

     

    Eseja1 Sports

1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:486583
 
Vērtējums:
Publicēts: 01.12.1996.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Nutritive Value of Vegetables
All vegetables are valuable sources of nutrients. Some Vitamin A sources of vegetables are leafy green and bright orange vegetables. Cabbage, Tomatoes and potatoes are a good source of vitamin B. Iron and Calcium are the most important minerals. Leafy green vegetables are a good mineral source. Some vegetables contain carbohydrates- sugar like peas, sweet potatoes, corn and beans.
Nutritive Value of Fruit
Fruit of all kinds is valuable for the nutrients supplied. Everybody needs Vitamin and Mineral content that fruit contributes to be healthy. Because vitam…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1256233
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties