Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:485799
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 12 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Daudzkārt Latvijas sabiedrībā esmu novērojis, ka cilvēki dzenās pēc tāliem un dārgiem ceļojumiem ar populāriem un „skaļiem” galamērķiem, tomēr jautājot uzzinu, ka tie neiepazinuši mūsu pašu Latvijas skaistākās un interesantākās apskates vietas. Cenšoties atrisināt šo problēmu, ir jābūt attiecīgam Latvijas iekšzemes tūrisma piedāvājumam, kas varētu ieinteresēt pašmāju tūristus.
Es esmu izvēlējies sagatavot piedāvājumu atpūsties un iepazīt, iespējams, „vējaināko” Latvijas rajonu – Liepājas rajonu, kas ir arī lielākais Latvijas rajons ar ne mazums skaistām apskates vietām. Daļēji savu izvēli par labu Liepājas rajonam varu pamatot ar personīgu interesi, jo esmu tur pabijis tikai cauri braucot.
Kā jau liecina virsrakstā minētais reklāmas sauklis - „Apceļo un iepazīsti lielāko Latvijas rajonu, mazais ceļotāj!” – šis tūrisma produkts ir pielāgots mazo ceļotāju interesēm, tas mudina apceļot skaisto Liepājas rajonu, apskatot dažāda veida un nozīmes tūrisma objektus.

Mērķauditorija

Tūrisma produkta piedāvājums ir sagatavots ņemot vērā to, ka mērķauditorija ir sākumskolas vecuma bērni (1. – 5. klase), kuru vecums ir 7-11 gadi. Programma ir speciāli pieskaņota bērnu grupiņām, kas ir klašu kolektīvi. Tā kā lēmumu par šī produkta izvēli daļēji pieņem gan skolotāji, gan skolu direktori, gan bērnu vecāki, tad ir svarīgi paskaidrot konkrēto apskates objektu izvēli un piemērotību tieši bērniem.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties