Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanas un terorisma finansēšanas novēršanas vēsture

     

    Konspekts5 Tiesības

3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:484637
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.07.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršana mūsdienu sabiedrībā ir ļoti aktuāla problēma, jo visi valstu vadītāji strādā lai varētu nodrošināt savām tautām drošu valsts klimatu lai visi tās iedzīvotāji būtu vienlīdzīgi un to iespējas nopelnīt arī būtu vienlīdzīgas, kur nebūtu jāuztraucas par savu dzīvību, ka kāds neiedomātos veikt teroraktus vietās kur ir ļoti daudz cilvēku kā, piemēram, sabiedriskie transporti, tirdzniecības centri, plaši apmeklēti sabiedriskie pasākumi atņemot tūkstošiem cilvēku dzīvības, un kur visi iedzīvotāji pakļautos valsts likumiem un visa finanšu sistēma būtu patiesi un skaidri uzskaitīta un tajā nebūtu ēnu ekonomikas.
Katru gadu pasaulē notiek kāds traģisks notikums, kuru ir pastrādājis kāds terorists uzspridzinot kādu valstiski svarīgu objektu vai ko citu. Lielākā teroristu koncentrācija nāk no islāmu ticības valstīm un lielākā daļā pasaules šo valstu pilsoņi tiek pastiprināti pārbaudīti un tiem tiek pievērsta pastiprināta uzmanība, ja tiek ziņots par kāda terorakta iespējamību. Katru gadu terorisma apkarošanas institūcijām izdodas novērst vairākus desmitus teroraktu, taču ne visus teroraktus var novērst, ir arī tādi, kuri ir rūpīgi un pamatīgi izstrādāti, lai kaitētu kādai valstij vai tautai.
Kā pasaulē lielākos un skaļāko teroraktu noteikti ir jāatzīmē 2001. gada 11. septembra notikumus ASV, kad četras Al-Qaeda teroristu pašnāvnieku grupas nolaupīja četras pasažieru lidmašīnas, kuru mērķis izmantot lidmašīnas kā ieroci prec Valstiski svarīgiem civiliem un militāriem ASV objektiem. Tā divas no nolaupītajām lidmašīnām ietriecās Pasaules tirdzniecības centra „dvīņu torņos” ASV pilsētā Ņujorkā, trešā lidmašīna ietriecās Pentagona ēkā Vašingtonā un ceturtās lidmašīnas gala mērķis bija Baltais nams Vašingtonā, taču tā avarēja Pensilvānijas štatā. Šī terorakta rezultātā gāja bojā aptuveni 3000 cilvēku, kas visai pasaulei bija liels šoks, taču un izraisīja karadarbību, taču terorakta vaininieks Osama bin Ladens vēl joprojām nav noķerts.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1127388
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties