Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:481048
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.12.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Produkts – ir viss, kas tiek saņemts maiņas ceļā – taustāms un netaustāms, ieskaitot psiholoģiskus, filozofiskus un sociālus ieguvumus. Produkts var būt preces vai pakalpojums (sadzīves, komunālais, informācijas, advokāta, ārsta, utt.).
Produkta pazīmes ir produkta pamatiezīmes, kuras ir tādas pašas kā konkurentu piedāvātajiem produktiem. Savukārt papildu pazīmes ir produkta īpašās un neatkārtojamās iezīmes.
„Cēsu Premium” Latvijas tirgū ir kopš 2002.gada. Lai gan rūpnīca tika atvērta jau iepriekš, bet šis zīmols tika ieviests, lai varētu konkurēt ar vadošajām alus darītavām. Sākotnēji jaunā alus galvenais konkurents ir Aldara „Zelta” alus, bet tirgum attīstoties šobrīd „Cēsu Premium” konkurenti ir daudz konkurējošo alus darītavu zīmoli:
Aldara „Zelta”;
Aldara „Gaišais”;
Līvu „Premium”;
Tērvetes;
Bauskas gaišais;
Šis zīmols no ieviešanas brīža tiek pozicionēts, kā AS „Cēsu alus” vadošais produkts, ko apliecina arī produkta dizains, kas veidots, izmantojot AS „Cēsu alus” korporatīvās vadlīnijas. Piemēram, kā Cēsu ģerbonis, AS „Cēsu alus” krāsa – sarkanā, ar sudrabotu pieskaņu.
„Cēsu Premium” sauklis kopš 2005.gada ir „Garšai ir nozīme!” nomainot iepriekšējo „Ir varianti!”. Ar šo saukli tiek rīkoti visas akcijas un pasākumi. Uz visiem suvenīriem ir šis sauklis.
Kopš 2002. gada arī AS „Cēsu alus” sortimentā ir radīti daudzi jaunas alus šķirnes, tomēr, pateicoties veiksmīgām mārketinga „Cēsu Premium” stabili notur savas pozīcijas iekšējā portfelī, tā apjomi šī gada mēnešos, salīdzinot ar iepriekšējā gadu, palielinājušies vairāk nekā par 40%, par to liecina veiktās izpētes, un tirgus dati (Skat.1.1. tab.).…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties