Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:475621
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.03.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tomēr, var minēt arī negatīvo jauno mediju pusi. Tie konkurē ar tradicionālajiem medijiem, tos padarot vecmodīgus un vairs ne aktuālus. Piemēram, mūsdienās laikraksti tiek aizstāti ar ziņu portāliem, jo portālos informācija pieejama daudz ātrāk, tā nepārtraukti atjaunojas, kamēr avīze iznāk reizi dienā un vēsta paar vakardienas notikumiem. Jaunie mediji bieži vien arī nav tik profesionāli, piemēram, ziņu portālu rakstos valoda ir pavirša, arī gramatika pieklibo, bieži vien sniegta nepārbaudīta, nepatiesa informācija, jo raksts ir veidots ātrumā. Izmantojot dažādas programmas, ir iespējams radīt safabricētus fotoattēlus, maldinot sabiedrību par neesošām parādībām, vai radot iemeslu nepatiesām baumām.
Interneta biežā izmantošana padara sabiedrību slinkāku, mazāk tiek lasītas grāmatas, visa informācija atrodama viena klikšķa attālumā. Cilvēki retāk iziet sabiedrībā, tiešās translācijas nodrošina klātbūtnes efektu esot mājās pie televizora. Internetā atrodamas arī daudz nepiemērotas lietas bērniem, piemēram, vardarbīgas datorspēles, kuras ietekmē bērna psihi. Mūsdienās izplatīta ir arī datoratkarība, sevišķi jauniešu vidū.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties