Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:475396
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.06.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 13 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

2008. gada beigās un 2009. gada sākumā ļoti pasliktinājās Latvijas ekonomika. Līdz ar to cilvēki ir ļoti neapmierināti ar dzīves līmeni Latvijā. Lai paustu savu viedokli, cilvēki iziet pie valdības un rīko mītiņus. Dažreiz miermīlīgi plānoto mītiņu norise kļūst agresīva un nevadāma, kā tas notika arī 2009. gada 13. janvārī, kad miermīlīgs mītiņš, ko organizēja „Sabiedrība citai politikai”, pārauga nemierīgos grautiņos, kur cieta gan cilvēki, gan sabiedriskais īpašums.
Šī tēma izvēlēta, jo tā ir ļoti aktuāla. Tas notika nesen un skar visus Latvijas iedzīvotājus. Cilvēkiem interesē, kas notika, kas notiks tālāk, vai izdevumus segs no iedzīvotāju iemaksātajiem nodokļiem. Tas ir aktuāli ne tikai Latvijai, bet arī Lietuvai, jo Latvijas notikumi drīz vien atspoguļojās arī kaimiņvalstī.
Arī 1905. gada un 1991. gada janvārī norisinājās notikumi, kuri satrieca visu latviešu tautu. Autoram interesē, kā šī gada notikumi saistās ar iepriekš 1905. gada un 1991. gada notikumiem. Būtiski šķiet izpētīt, kas bija grautiņa cēloņi, kas notika un kas segs grautiņu izmaksas.
Tādēļ tika izvirzīts šāds darba mērķis: izpētīt 2009. gada 13. janvāra notikumu cēloņus, notikumus un sekas, saskatīt to saistību ar 1905. gada un 1991. gada notikumiem un noskaidrot cilvēku viedokļus par šiem notikumiem.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1131387
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties