Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:474794
 
Vērtējums:
Publicēts: 05.02.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lielākā mērā cilvēkiem tomēr ir tendence veidot ar citiem pozitīvas attiecības. Bet kā būtu nepieciešams rīkoties pareizāk, lai šīs attiecības tiešām izveidotos pozitīvas nevis kā citādāk. Vienmēr patīk neveiksmēs vainot citus, bet šādos gadījumos būtu nepieciešams aizdomāties dziļāk, vai pie neveiksmīgu attiecību rezultāta neesi vainojams pats un nevainot visu pasauli. Tātad nonācām pie secinājuma, ka vispirms jātie galā ar sevi, gan ar savu iekšējo es, gan ar ārējo es. Un protams, lai vispār notiktu kāda attiecību izveidošanās, šīs attiecības pašam būtu jāvēlas veidot. Ar sevi galā esam tikuši, un esam nobrieduši veidot pozitīvas attiecības ar kādu. Bet izvēlētajam kontaktbiedram, tieši tāpat būtu vēlams tikt galā ar sevi, kā arī jāvēlas ar tevi kontaktēties un veidot pozitīvas attiecības. Nu ja šos galvenos nosacījumus abi kontaktbiedri ir izpildījuši, tad nav nekādu šaubu, ka pozitīvas attiecības šiem cilvēkiem būs izdevies izveidot.
Tagad it kā zinām kas būtu jādara, bet vai zinām kas ir šis iekšējais un ārējais es? Iekšējais es ir tas kā mēs izpaužamies, kā uzvedamies. Tātad tas katrā ziņā ir cilvēka raksturs, un viņa temperaments. Šīs rakstura un temperamenta īpašības katram ir atšķirīgas. Un kad veidojam ar kādu attiecības piemītošās īpašības mums var palīdzēt vai arī pretēji, traucēt veiksmīgi izveidot pozitīvas attiecības ar partneri. Jo gan rakstura, gan temperamenta īpašības var būt pozitīvas, kā arī negatīvas. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1311823
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties