Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:473803
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.12.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

DIENAS APRŪPES IZVĒRTĒJUMS
12.05.2014.
Ievācot pacientes anamnēzi, fiziskais uz psiholoģiskais stāvoklis apmierinošs Izglītoju pacienti visos viņai neskaidrajos jautājumos. Darbības rezultātus sasniedzu ar pacientes līdzdalību. Paciente uzklausīja visas manas rekomendācijas un ieteikumus. Darbības rezultāts tika sasniegts ar pacientes pozitīvo sadarbību. Ar velmi uzklausīt kopīgi ieguvām potenciālo problēmu risinājumus. Secinu, ka sadarbība ar pacienti ir notikusi veiksmīgi. Esmu ieguvusi daudz noderīgas atziņas. Aprūpi veicu kvalitatīvi un ar vēlamo rezultātu. Pacientes vitālie rādītāji: temperatūra 36,7o C, elpošana 18x min, pulss 78, TA 120/70 mmHg.

13.05.2014.
Pacientes vispārējais stāvoklis ir apmierinošs. Paciente izjūt diskomfortu un uztraukumu, saistībā ar pēcoperācijas sāpēm brūces rajonā. Vēders palpējams mīksts sāpīgs vidus lejas daļā brūces rajonā. Pārsēs sauss, tīrs. Urīns dzeltenā krāsā. Secinu, ka ir svarīga komunikācija ar pacientu, lai spētu viņam palīdzēt. Esmu apguvusi vairāku medikamentu indikācijas un kontrindikācijas, kas man noderēs turpmākajā darba pieredzē, kā arī mācību procesā. Spēju saplānot un organizēt savu darbu. Pacientei citu sūdzību nav. Pacientes vitālie rādītāji: temperatūra 36,7o C, elpošana 20x min, pulss 82, TA 105/60 mmHg.

14.05.2014.
Pacientes fiziskais uz psiholoģiskais stāvoklis uzlabojas. Naktī labi gulējusi. Izglītoju pacienti par infekcijas risku, saistībā ar operācijas brūci. Paciente izjūt vājumu un nespēku, saistībā ar ēstgribas traucējumiem. Vēders palpējams mīksts, sāpīgs ap brūces rajonu. Pārsējs sauss, tīrs. Urīns dzeltens. Secinu, ka patstāvīgi spēju plānot un veikt aprūpes procedūras. Ar savām darbībām sasniedzu vēlamos rezultātus pacienta izglītošanā un aprūpē. Pacientes stāvoklis uzlabojas – vispārīgi jūtas labi. Pacientes vitālie rādītāji: temperatūra 36,8o C, elpošana 18x min, pulss 76, TA 125/75 mmHg.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties