Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
12,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:473418
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

2006. gada 27. novembrī tika dibināta sabiedrība ar ierobežotu atbildību SIA “Miera osta”, kura nodarbojas ar sociālās aprūpes pakalpojumu sniegšanu. Uzņēmums tika dibināts ar mērķi – nodrošināt pensijas vecuma cilvēkiem un invalīdiem ar fiziska rakstura traucējumiem sociālo aprūpi, radīt viņiem labvēlīgus dzīves apstākļus.
Uzņēmums ir dibināts pamatojoties uz dibināšanas sapulces lēmumu Nr. 1, un tam nav iepriekšējas uzņēmuma vēstures, jo tas ir dibināts no jauna. Lai uzsāktu darbību tika veikta mantiskā daļu ieguldīšana, kuru izmantoja kabinetu, istabu un citu saimniecisko telpu iekārtošanai.
Uzņēmuma dibinātāji ir 5 fiziskas personas.
SIA “Miera osta” pamatkapitāls ir Ls 54 000. Dibinātāju kopējā mantisko ieguldījumu summa ir Ls 35 600, kas sastāda 65,93% no pamatkapitāla vērtības.
Veicot pētījumus tika secināts, ka konkurence ir maza un viņai ir vairāki trūkumi: šaurs piedāvāto pakalpojumu klāsts, darbinieku nepietiekamā apmācība, kā arī nesamērīgi augstas cenas.
Pievēršot uzmanību uzņēmuma veiksmīgai funkcionēšanai, redzam, ka liela nozīme ir mārketingam. SIA “Miera osta” to apzinās un veic tam nepieciešamos pasākumus:
cenu politikas optimizācija
reklāmas izveidošana
sabiedrības viedokļa veidošana
Savukārt uzņēmuma ģeogrāfiskā atrašanās vieta ir ļoti izdevīga kā vietējiem iedzīvotājiem, tā arī iebraucējiem, jo SIA “Miera osta” atrodas ļoti tuvu autoostai pašā Madlienas centrā.
SIA “Miera osta” ir noslēgti līgumi ar ārzemju firmām par nepieciešamo preču piegādi, kuru pārstāvniecības atrodas Latvijā, no kuriem nopietnākie ir “Prana&CO” un SIA “Oriola”.
Mūsu uzņēmumā ir lineāra vadības struktūra, t.i., padotajiem ir viens vadītājs, kuram atskaitās par paveikto darbu.
Sabiedrības darbinieki ir komunikabli, ar labām organizatoriskām un novatoriskām spējām. Daļa vadošo Sabiedrības darbinieku ir ieguldījuši savu īpašuma daļu Sabiedrības statūtkapitālā, tādejādi ir materiāli ieinteresēti uzņēmuma sekmīgā darbībā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties