Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:472702
 
Vērtējums:
Publicēts: 11.10.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Partnerības iepirkuma līgums ir publisko būvdarbu līgums (ja tas paredz arī uzceltās būves apsaimniekošanu) vai publisko pakalpojumu līgums (ja tas paredz arī būvdarbus, kas ir nebūtiska šā līguma priekšmeta sastāvdaļa), kas noslēgts starp publisko partneri uz laiku, kas ir ilgāks par pieciem gadiem
Saskaņā ar PPP likumu institucionālā partnerība ir PPP veids, kurā sadarbība starp publisko sektoru un privāto sektoru notiek, PPP likumā noteiktajā kārtībā kopīgi izveidojot kopsabiedrību, ar kuru kā ar privāto partneri publiskais partneris slēdz partnerības iepirkuma līgumu vai koncesijas līgumu. Tātad institucionālās partnerības galvenā atšķirība no līgumiskās partnerības ir tāda, ka institucionālajā partnerībā publiskais partneris ar privāto partneri izveido kopīgu sabiedrību un PPP līgumu publiskais partneris slēdz ar šo jaunizveidoto kopsabiedrību, savukārt līgumiskās partnerības ietvaros publiskais partneris noslēdz PPP līgumu ar privāto partneri. Proti, institucionālajā partnerībā liela loma PPP projekta īstenošanā, ar to saistīto lēmumu pieņemšanā un kontrolē ir publiskajam partnerim.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties