Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:465779
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.10.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 13 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Džinu izgudroja 12. gadsimtā holandiešu mūki, kā medicīnisku mikstūru, lai cīnītos ar buboņu mēri un holēru;
2. 18. gadsimta beigās parādījās toniks (sodas ūdens ar hinīna uzlējumu), kas ļoti harmonēja kopā ar džinu;
3. Alkohola saturs džina dzērienā ir no 37,5 – 50%;
4. Galvenie komponenti džina ražošanā ir spirts, augu garšvielas un ūdens;
5. Džina ražošanā izmanto perfektu spirtu ar alkohola saturu 96%, radītu no rudziem, miežiem, kukurūzas un retos gadījumos no melases, kartupeļiem vai vīnogām;
6. Pasaulē pastāv arī dažādi aromatizēti džina veidi, kuri tiek iegūti pēc uzlējuma metodes, izmantojot dažādus augļus un ogas, pievienojot cukuru vai aromātiskas vielas;
7. Džinu vēlams uzglabāt pie temperatūras +16 +18 ºC;
8. Slavenākie džina zīmoli pasaulē ir Beefeater Dry, Bombay Sapphire un Gordon’s;
9. Lavijas veikalu tīklos džinu vairāk piedāvā izplatītāji, pašmāju ražotāji – AS „Latvijas balzāms”, SIA „Jaunalko”, SIA „Berlat Grupa”- piedāvā ierobežotu un izmeklētu tā klāstu;
10. AS „Latviajs balzams” ir vadošais alkoholisko dzērienu ražotājs Baltijā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties