Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
21,48 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:462741
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.05.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 34 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Bakalaura darba izvēlētā tēma ir: “Līzinga izmantošana uzņēmējdarbībā”. Darba temata izvēli noteica līzinga tirgus attīstība Latvijā. Lai gan autores profesionālās intereses nav saistītas ar līzinga pakalpojumu sfēru, tomēr šo darba tēmas izvēli noteica autores interese par to, kāda ir līzinga tirgus līdzšinējās attīstība un turpmākās attīstības perspektīvas.
Kopš Latvijas neatkarības atgūšanas, ir notikušas krasas pārmaiņas Latvijas ekonomikā. Cilvēkiem ir sniegtas jaunas iespējas gan darba, gan sadzīves ziņā. Lai arī šis ekonomiskās izaugsmes process valstī ir pietiekami sarežģīts un ir vēl tikai sākuma stadijā, valsts iedzīvotājiem ir pavērsušās jaunas, līdz šim nepieredzētas iespējas savas labklājības uzlabošanā. Vienu no šādiem celšanas veidiem ir sniegusi iespēja saņemt aizņēmumus noteiktiem mērķiem. Ļoti strauji valstī ir attīstījies kredītu tirgus, valsts iedzīvotājiem ir radušās iespējas saņemt kredītus gan nekustamā īpašuma, gan automašīnu, gan arī citu objektu iegādei. Tomēr ir vēl viena alternatīva kredītam, un tas ir līzings. Lai gan līzings nav kredīts tā tiešajā izpratnē, tomēr tā ir zināma alternatīva parastajam kredītam. Arī līzinga tirgus valstī ir audzis strauji, un tas ir piedzīvojis daudz un dažādas izmaiņas. Neskatoties uz līzinga straujo attīstību, tiek uzskatīts, ka Latvijas iedzīvotāji vēl ar vien līdz galam neizprot līzinga sniegtās iespējas. Nezinot to, kādas ir katra līzinga veida priekšrocības un trūkumi, ir grūti arī izprast līzinga būtību un tā sniegto pakalpojumu nozīmi. Tāpēc ir nepieciešams izprast, kas ir līzings, kādas ir tā priekšrocības un trūkumi, un kāda ir bijusi tā līdzšinējā un iespējamā turpmākā attīstība Latvijā. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties