Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:462636
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Titullapa    1
  Saturs    2
  Ievads    3
  Jautājumi un secinājumi    4
  Pielikums    4
Darba fragmentsAizvērt

Ievads
Savā darbā „Etiķete – veiksmei un karjerai” analizēju vienu no Latvijas vadošajām bankām – „Swedbank”, kura tiecas kļūt par vadošo finansiālo organizāciju tirgū, kurā tā darbojas. Ar vairāk kā 22000 darbinieku palīdzību „Swedbank” apkalpo apmēram 9 miljonus privāto klientu un 500000 korporatīvo klientu Zviedrijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Banka turpina paplašināt savas pozīcijas arī Krievijā un Ukrainā un tā ir iesaistījusies arī citos pasaules lielākajos tirgos. „Swedbank” mērķis ir atvieglot klientu ikdienu. Ērti finansiālie pakalpojumi plašā klāstā ar konkurētspējīgām cenām palīdz bankas klientiem sasniegt savus mērķus, neatkarīgi no tā, vai viņi ierodas kā privātpersonas, korporāciju vai organizāciju pārstāvji. „Swedbank” piedāvājumu klāsts ir rūpīgi pārdomāts, lai apmierinātu jebkuru prasību un rastu risinājumu jebkurā situācijā. Šobrīd „Swedbank” darbojas Zviedrijas un Baltijas mazumtirdzniecības tirgos. Bankas misija ir izprast klientu vajadzības, spēt piedāvāt viņiem vispiemērotākos finanšu risinājumus, tādējādi padarot klientu ikdienas dzīvi labāku, tā palielinot uzņēmuma vērtību un dodot pozitīvu ieguldījumu sabiedrības attīstībā. „Swedbank” vīzija – kļūt par vadošo Ziemeļvalstu un Baltijas reģiona finanšu organizāciju. Banka tic, ka Grupas veiksmīgās darbības un arvien pieaugošās starptautiskās atzinības pamatā ir uz sasniegumiem orientēta kultūra, atklāta komunikācija, gatavība pārmaiņām un darbinieku apņēmība, tātad etiķete. „Swedbank” ir raksturīgi augsti darbības rezultāti un atbilstošu mērķu izvirzīšana. Liela loma „Swedbank” attīstībā ir veiksmīgajai uzņēmuma etiķetei.
1. Ko Jūs saprotat ar terminu „uzņēmuma etiķete”?
Uzņēmuma etiķete ir gan personāla ārējais izskats, kas sevī ietver apģērbu, gan verbālo un neverbālo, rakstisko komunikāciju, gan konkrēto ar uzņēmumu saistīto personu rīcība, gan noformējums un uzņēmuma stila elementi, ar kuru palīdzību tas atpazīstams plašākā publikā.
Secinājumi.
Piekrītu šim viedoklim, manuprāt, uzņēmuma etiķete nosaka katra uzņēmuma individuālo specifiku un uzņēmuma „seju”. Uzņēmuma etiķete lieliski parāda katra uzņēmuma vērtības un attieksmi pret klientu. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties