Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:460572
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.02.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Teorētiskais izklāsts    4
1.1.  Vēsture    4
1.2.  Iegūšanas tehnoloģija    5
1.3.  Lietošana    7
1.4.  Ražošanas uzņēmumi Latvijā    8
2.  Praktiskās situācijas novērtējums    9
  Secinājumi un priekšlikumi    10
  Izmantotā literatūra    11
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
1. Kalvadosam kopš 1942. gada ir piešķīrta oficiāla kategorija, reglamentēta pēc dzēriena ģeogrāfiskās izcelsmes vietas un ražošanas kārtības.
2. Kalvadosam noteiktas trīs nosaukumu kategorijas.
3. Galvenais, kas nosaka kalvadosa kvalitāti, ir tā pagatavošanai izmantotie āboli.
4. Atkarībā no gatavināšanas laika izšķir šādus kalvadosa veidus: Fine, Vieux, VSOP, Extra, XO, Vintage.
5. Augļu brendijiem ir līdzīga gatavošanas tehnoloģija, no sākuma notiek rūgšanas procesi, tad seko vienkārša vai divkārša destilācija, un beigās notiek dzēriena izturēšana koka mucās noteiktu laiku.
6. Augļu brendijus ieteicams lietot ēdienreižu sākumā, jo tie rosina apetīti.
7. Latvijā kalvadosu ražo tikai nelielos daudzumos.
8. Kalvadoss tiek pārdots specializētos alkohola veikalos, un dzēriena cena ir ļoti dažāda.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties