Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:458528
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Tēmu par ‘’Izgudrojumi un atklājumi Renesansē” izvelējos, jo šī tēma mani ieinteresēja un likās ļoti aktuāla mūsdienās, jo to sekas jūtamas vēl mūsdienās, un tādēļ vēlējos uzzināt vairāk par atklājumiem un izgudrojumiem renesanses laikā. 14.-16. gadsimtā bija vērojama zinātnes dinamiska attīstība, kas būtiski mainija cilvēku uzskatus par pasauli un visumu. Tika izteikts daudz teoriju, kas bija pilnīgs pretstats cilvēkiem pierastajam. Pieauga laika vērtība un cilvēki arvien vairāk sāka paļauties uz saviem spēkiem, arvien mazāk uz Dievu, zuda reliģijas nozīme. Šis laika posms mūsdienās ir zināms ar to, ka tika likti pamati mūsdienu literatūrai, mākslai un zinātnei.
14.-16. gadsimts iezīmēja pāreju no viduslaikiem uz jaunajiem laikiem. Tas ir laikmets Rietumeiropas vēsturē, kas ir bagāts ar sasniegumiem dažādās jomās. Šajā darbā ir aprakstīti svarīgākie atklājumi un izgudrojumi, kas cilvēkiem lika mainīt savus uzskatus par pasauli. Par to kādi tie bija un kādu iespaidu atstāja uz tā laika cilvēku un uz kuriem balstās mūsdienu zinātne. Rakstīts par tā laika ievērojamākajiem cilvēkiem, viņu darbībām un nozīmīgākajiem pētijumiem. Mans mērķis bija apkopot svarīgākos renesanses laika izgudrotājus un viņu darbības.
Par manis izvēlēto tēmu ir rakstīts daudzās grāmatās, bet mazos apjomos. Valda Rēvalda grāmatā „Fizikas un tehnikas vēstures lappuses” par manu izvēlēto tēmu tiek sniegta informācija lielos apjomos, kas deva iespēju izvilkt svarīgāko, apkopojot ar citās grāmatās rakstīto. Internetu šajā darbā izmantoju minimāli, jo nebija iespējama nemitīga piekļuve.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −0,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1131058
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties