Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:456581
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.11.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Papildus valsts likumdošanai, darba attiecības uzņēmumā regulē arī Darba koplīgums, Darba kārtības noteikumi un Darba samaksas Nolikums. Darba koplīgumā noteikti darbinieku nodarbinātības garantiju, darba samaksas, sociālo garantiju, darba drošības un veselības aizsardzības jautājumi.
Darba algas samaksas līmenis ir konkurētspējīgs un atbilstošs darba tirgus prasībām. Darbiniekiem ir iespēja saņemt piemaksas par papildus darbu un darba kvalitāti.
Uzņēmums organizē darbinieku ikgadējo profesionālo apmācību uzņēmumā, kā arī nodrošina iespēju piedalīties kursos, mācībās, konferencēs un semināros ārpus ZAAO, kas saistīti ar kvalifikācijas paaugstināšanu un darba organizācijas uzlabošanu. Uzņēmums izskata iespēju nodrošināt darbiniekam apgūt zināšanas mācību iestādēs- augstskolās, universitātēs, akadēmijās, ja tas ir nepieciešams darba pienākumu kvalitatīvākai izpildei, apmaksājot daļu vai visu mācību maksu. Uzņēmums veicina darbinieku karjeru un piedāvā izaugsmes iespējas.
11. Šeit redzama darba resuru struktūra uzņēmumā ZAAO. Pašā augšā ir Dalībnieku sapulce, tad seko Valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors. Pēc tam seko visas nodaļas: Atkritumu noglabāšanas daļa, Ražošanas daļa, šķirotu atkritumu savākšanas daļa, Klientu apkalpošanas daļa, Finanšu daļa, Informācijas tehnoloģiju daļa, Attīstības daļa, un Personāla daļa.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties