Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:453148
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.10.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 16 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
1. Suzdaļai ir labs ģeogrāfisks novietojums un labi attīstīta satiksme ar citām pilsētām, kas padara to pievilcīgu tūristiem.
2. Bagāts vēsturisks mantojums, kas ir labi saglabājies, dod pamatbāzi tūrisma attīstībai pilsētā. Tas, ka pilsēta atrodas populārā tūrisma maršrutā Krievijas zelta loks, dod papildus tūristu pieplūdumu.
3. Pilsētā ir labvēlīgi laikapstākļi – siltas vasaras un mēreni aukstas ziemas, kas ļauj attīstīt gan vasaras tūrismu, gan ziemas tūrismu.
4. Suzdaļas apkārtnē ir vairāki rezervāti un īpaši aizsargājamas teritorijas, dabas liegumi, kas veido labu pamatu dabas tūrisma attīstībai. Piemēram, dažādu dabas taku veidošana, infrastruktūras uzlabošana un aktīvāks mārketings ļautu piesaistīt cilvēkus, kas izvēlas atpūtu pie dabas, gan mierīgu, gan aktīvu.
5. Tā kā Suzdaļas dabas un vēsturiskie objekti atrodas salīdzinoši netālu viens no otra, tad ir iespējas attīstīt velotūrismu - veidot maršrutus, kas būtu izbraucāmi ar velosipēdiem. Kas varētu būt diferencēti pēc sarežģītības pakāpes – maršruti ģimenēm ar bērniem, maršruti velosporta entuziastiem. Protams, nodrošinot arī ērtu velonomas iespēju.
6. Pati par sevi pilsēta ir faktiski muzejs, jo lielākā daļa ēku tiek uzskatīti par vēstures pieminekļiem. Pilsētas vēsturiskais centrs dod iespēju iegūt priekšstatu par to, kā tika veidotas pilsētas Krievijā senajos laikos. To var papildināt un attīstīt, piemēram, nosakot, ka ielu tirgotājiem ir jābūt ģērbtiem senos kostīmos, rīkojot dažādus tematiskos tirdziņus un festivālus. Tas radītu tūristiem iespēju izjust Krievijas viduslaiku pilsētas „garšu” pilnīgāk.
7. Lai arī Suzdaļa atrodas Krievijas zelta loka maršrutā, kas nodrošina pastāvīgu tūristu pieplūdi, tai būtu jāveido piesaistes objekti, kas to izceltu starp citām pilsētām, lai tā pati par sevi ir galapunkts, nevis pilsētā, kuru iekļauj maršrutā, jo ir pa ceļam.
8. Krievijas animāciju filmu festivāls ir viens no pasākumiem, kas padara pilsētu pievilcīgu tūristiem arī ārpus tradicionālā tūrisma maršruta. Kā arī padara pilsētu pievilcīgu tūristiem, kas ir mazāk ieinteresēti vēsturisko mantojumu aplūkošanā.
9. Attīstot pilsētas kultūras dzīvi, rīkojot dažādus festivālus, kongresus, forumus, Suzdaļa iegūs modernas pilsētas tēlu, kas var būt interesanta absolūti dažādiem cilvēkiem – gan tiem, kas ir ieintesēti vēsturē, gan tiem, kas izvēlas atpūtu pie dabas, gan tiem, kas grib baudīt mākslu.


Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties