Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:447751
 
Vērtējums:
Publicēts: 25.10.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Zupas ir minerālvielu un bioloģiski aktīvu vielu avots. Gaļas, zivju, dārzeņu un sēņu novārījumi satur daudz aromātisko vielu, kas veicina gremošanas sulas izdalīšanos. Zupas ar daudzveidīgām piedevām ir apetīti rosinoši ēdieni, tāpēc ar tiem parasti sāk sātīgas pusdienas. Lai zupas bagātinātu ar vitamīniem un piešķirtu labāku aromātu ,tiem bagātīgi pievieno svaigus zaļumus.
Zupu uzturvērtība atkarīga no produktiem un piedevām, kādas pievieno zupas gatavošanas laikā.
Pēc pasniegšanas temperatūras zupas iedala:
Karstās zupas (pasniegšanas temperatūra ir + 750C)
Aukstās zupas (pasniegšanas temperatūra ir + 140C).
Pēc gatavošanas paņēmiena zupas iedala:
Dzidrās,
Biezeņa,
Biezās,
Pārējās nedzidrās zupas. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties