Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:443794
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.06.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Radoša domāšana un radoši risinājumi pozitīvi ietekmē arī sabiedrību kopumā, tie dod iedvesmu radošai un inovatīvai uzņēmējdarbībai un pat arī sniedz pozitīvu saskarsmi. Kopumā skatoties uz visu no malas, varu secināt, ka radošās industrijas pilsētu attīstībā nāk tikai par labu, apskatot kultūras faktus un uzzinot vairāk par radošo industriju darbību, varu teikt, ka neko negatīvu pilsētu attīstībā tā nesniedz. Kā jau iepriekš minēju radošās industrijas veicina valsts ekonomiku, pamestos, nelabvēlīgos rajonus iznīcina, tā vietā ienāk jauni radoši uzņēmumi un paplašina savu radošo uzņēmumu darbību.
Manuprāt radošā industrija nākotnē paplašināsies vēl vairāk un pilsētām dos plašāku iespēju attīstīt kultūras dzīvi un vēl vairāk ekonomiku. Radošie kvartāli pulcēs vēl vairāk uzņēmējus un radošas personas, attīstot radošo industriju un veicinot pilsētu attīstību. Bez radošuma, manuprāt, nevar neviena persona, jo katrā lietā ko cilvēks dara ir kas radošs, cilvēka domāšana vien jau attīsta radošumu un tāpēc varu apgalvot, ka radošums pastāvēs. Tā kā radošā industrija ir plaša un sevī ietver vairākas nozares, varu ar Raiņa vārdiem apgalvot, ” pastāvēs, kas mainīsies”.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties