Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:439955
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.01.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lielu daļu savas dzīves cilvēks pavada darbā. Pārsvarā viņš iet uz darbu agri no rīta un atgriežas vakarā. Tas būtu pareizi un taisnīgi, ka viņš varētu šīs ierastās astoņas stundas strādāt vidē, kas viņam patīkama. Labu rezultātu sasniegšana un gandarījuma izjūta ir jo neiespējamāka, jo vairāk norūpējošos seju un saasinātu cilvēcisko attiecību sevī slēpj uzņēmums.
Vidē, kur valda laba noskaņa, darbs veicas. Ja tu izturēsies laipni un uzmanīgi pret saviem darbabiedriem, tu visiem uzlabosi garastāvokli un radīsi darbavietā labu noskaņu. Piedevām laipnam kolēģim citi labprāt palīdz, kad tas nepieciešams. Cilvēki sāk just kopīgu atbildību par darbu.
Dažās darbavietās tiek organizēti labas uzvedības kursi. Tiek uzskatīts, ka svarīgi zināt, kā cilvēkiem tuvoties, kā viņus uzrunāt, kādā reizē var uzaicināt vadītāju pie sevis ciemos, kādos svētkos ēdams attiecīgs ēdiens un kāda galdadrāna jāklāj. Jāprot cilvēkus iepazīstināt savā starpā, un jāmāk ģērbties gan ikdienā, gan svētkos. Mūsdienās ir īpaši svarīgi ievērot labas uzvedības normas, atrodoties komandējumos ārpus dzimtenes robežām. Somu biznesmenis, pētnieks vai žurnālists var nonākt stipri eksotiskā kultūrvidē.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties