Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:439381
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.03.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Kopsavilkums    3
2.  Uzņēmuma apraksts    4
3.  Uzņēmuma vadība    7
4.  Preces un pakalpojumi    9
5.  Tirgus    10
6.  Konkurenti    12
7.  Uzņēmuma ražošanas plāns    13
8.  Stratēģiskā plānošana    15
9.  Iespējamās problēmas un risks    16
10.  Finanšu plāns    17
  Pielikums    20
Darba fragmentsAizvērt

2008.gada decembrī tika izveidota uzņēmuma struktūrvienība „Tuvāk rītausmai” Rīgas ielā 40, Gulbenē, LV-4401. Kafejnīca atrastos uz vienas no galvenajām pilsētas ielām un 5 minūšu gājiena attālumā atrodas Kultūras centrs, pilsētas viesnīca, pilsētas dome, valsts nodarbinātības dienests, kā arī citas valsts iestādes, kā arī dažādi uzņēmumi gan lielāki, gan mazāki.
Uzņēmums būs viegli atrodams. Uzņēmums atradīsies blakus pilsētas pulkstenim, tieši pilsētas centrā. Viegli piebraucams, ir arī sava stāvvieta ēkai otrā pusē. Gājējiem ir viegli un ērti pieejams.
Uzņēmums piedāvās ēdināšanas pakalpojumus, pasākumu organizatora pakalpojumus un banketu zāles nomas pakalpojumus.
Uzņēmumā būs 9 darbavietas- direktors, šefpavārs, divi pavāri, zāles pārzine, divas viesmīles, trauku mazgātāja, apkopēja.
SIA „Sailīte3” nomās telpas Rīgas ielā 40, Gulbenē 130 m² platībā.
Kafejnīca būs divās telpās- viena no tām būs banketu zāle, bet otra kalpos par ikdienas zāli, kura būs pieejama visiem kafejnīcas klientiem. Abas telpas vieno neliela skatuve, uz kuras būs iespēja izpausties karaokes dziedātājiem, to būs iespējams izmantot ikvienam klientam.
Kafejnīca atradīsies vienā ēkā ar nelielu kinozāli un disko zāli. Tātad vienā ēkā būs pieejamas trīs izklaides piedāvājoši uzņēmumi. Kafejnīca gūs ienākumus piedāvājot savus pakalpojumus un gūs ienākumus no tā, kad blakus būs divi izklaides iespēju piedāvājoši uzņēmumi. Gadījumā, kad šie abi uzņēmumi rīkos pasākumus, tad viņu klienti varēs arī izmantot kafejnīcas piedāvātos pakalpojumus. Kafejnīcas darba laiks katru dienu ir 8.00- 24.00, bet ja īrē banketu zāli, tad darba laiku nosaka klienti par atbilstošu samaksu.
Kafejnīcai būs visi nepieciešamie pamatlīdzekļi, lai piedāvātie pakalpojumi būtu kvalitatīvi.
Kafejnīca strādās ar peļņu, jo Gulbenē nav kafejnīcas, kas piedāvātu pasākuma organizētāja pakalpojums, kā arī nav pieejama karaokes skatuve visiem klientiem. Kā arī ļoti daudz peļņas gūšanā dos ēkā vienkopus ir trīs izklaides uzņēmumi.
Veicot aptauju, uzzināju, ka daudzus pilsētas vietējos iedzīvotājus pietiekami neapmierina Gulbenē esošo kafejnīcu pakalpojumu kvalitāte, apkalpošana, kā arī atrašanās vieta.
Uzņēmums SIA „Saulīte3” atradīsies labā, visiem pieejamā vietā. Uzņēmumā strādās laipni, smaidīgi, izpalīdzīgi darbinieki, kā arī par garšīgu un augstas kvalitātes ēdienu rūpēsies kvalificēts šefpavārs ar lielu darba pieredzi un labām rekomendācijām.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1330337
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties