Referāts
Tehnoloģijas
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
Kroga "Hercogs Jēkabs" tehnoloģiskais projekts-
Kroga "Hercogs Jēkabs" tehnoloģiskais projekts
Referāts26 Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Tūrisms, viesmīlība
Nr. | Sadaļas nosaukums | Lpp. |
Ievads | 4 | |
1. | Uzņēmuma ekonomiskais pamatojums | 5 |
2. | Projektējamā ēdināšanas uzņēmuma raksturīgākie dati | 6 |
3. | Izejvielu uzglabāšana | 15 |
3.1. | Noliktavu laukuma aprēķins | 15 |
3.2. | Ledusskapju un aukstumkameras tilpuma aprēķins | 16 |
4. | RAŽOŠANAS TELPU APRĒĶINI | 19 |
4.1. | Sakņu ceha aprēķins | 19 |
4.2. | Gaļas - zivju ceha aprēķins | 20 |
5. | ĒDIENU GATAVOŠANA | 22 |
5.1. | Aukstā ceha aprēķins | 22 |
Aukstā ceha ražošanas programma | 22 | |
5.2. | Karstā ceha aprēķins | 23 |
Karstā ceha ražošanas programma | 23 | |
Plīts aprēķins | 25 | |
Pannas aizņemtās sildvirsmas laukuma aprēķins | 26 | |
7. | TRAUKU MAZGĀTUVES APRĒĶINS | 28 |
Zāles trauku aprēķins | 28 | |
7. | PERSONĀLAUN SANITĀRO TELPU APRĒĶINS | 30 |
7.1. | Personāla garderobe | 30 |
7.2. | Tualetes un dušas telpas aprēķins | 30 |
7.3. | Uzkopšanas inventāra telpas aprēķins | 31 |
8. | ADMINISTRATĪVO TELPU APRĒĶINS | 33 |
9. | APMEKLĒTĀJU TELPU APRĒĶINS | 34 |
10. | TEHNOLOĢISKĀ PROJEKTA SKICE | 36 |
11. | RAŽOŠANAS PROCESA APRAKSTS | 39 |
Izejvielu pieņemšana un uzglabāšana | 39 | |
SECINĀJUMI | 40 | |
IZMANTOTĀ LITERATŪRA un informācijas avoti | 41 |
Autore projektēs krogu ,,Hercogs Jēkabs”, jo Kuldīgā nav pieejams neviens šāda tipa ēdināšanas uzņēmums. Tūristi, kuri ierodoties ar lieliem autobusiem (aptuveni 50 un vairāk) varētu visi vienkopus nobaudīt maltīti un atpūtas brīdi pavadīt netālu no galvenajiem apskates objektiem, jo patreizējā brīdī ir tikai viena vieta, kur varētu sniegt šādus pakalpojumus.
Krogs - kur apmeklētāji pamatā var iegādāties un dzert alkoholiskos dzērienus, bet arī nealkoholiskos dzērienus tikpat labi kā stāvot, tā sēžot pie galdiem. Daudzi krogi piedāvā arī augstas kvalitātes speciāli servētu ēdienu. Var būt arī dažādas papildus izklaides ( deju vakari, tematiskie vakari, gadskārtu svētki, karaokes vakari u.c.)[13.]
Ēdināšanas uzņēmuma atrašanās vieta: Kuldīga, Dīķu ielā- 6, tas atrodas pie ļoti ievērojama apskates objekta – Ventas rumbas.
Uzņēmuma novietošanas plāns skat. 1. Pielikumā.
Ēdināšanas uzņēmuma raksturu:
1) tips – atklāta tipa
2) veids – krogs
3) viesu apkalpošanas veids –viesmīļu pakalpojumi
4) apmeklētāji ( mērķauditorija) – vietējie iedzīvotāji (ar vidējiem ienākumiem); tūristi.
5) vietu skaits zālē – 70
6) uzņēmuma darba laiks:
Zāles darba laiks - 11.00 – 23.00
Virtuves darba laiks - 10.30 – 22.00
Krogā būs izveidots bārs, kur ir pieejami visdažādākie dzērieni. Sākot no dažādām sulām (arī dabīgās, svaigi spiestās) līdz pat alkoholiskiem dzērieniem (vīni, alus, šampanieši u.c.). Bāra telpā tiks izveidota skatuvīte, kur māksliniekiem muzicēt, blakus tai dejošanas laukums.…
• ēdienkartes izveidošana un patērēto porciju skaita izplānošana; • noteikt tehnoloģiskā procesa norisei nepieciešamo telpu struktūru; • noteikt iekārtu un telpu lielumus.
-
Kroga "Hercogs Jēkabs" tehnoloģiskais projekts
Referāts26 Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Tūrisms, viesmīlība
- Viesnīcas "X" attīstības projekts Alūksnes pilsētā
-
Viesu nama "B" mārketinga plāna izstrādes projekts - darbības pilnveidošanas priekšnosacījums
Referāts55 Uzņēmējdarbība, Tūrisms, viesmīlība, Mārketings, reklāma
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Viesnīcas "X" attīstības projekts Alūksnes pilsētā
Referāts augstskolai45
-
Viesu nama "B" mārketinga plāna izstrādes projekts - darbības pilnveidošanas priekšnosacījums
Referāts augstskolai55
-
Kempingi, to būtība. Kempinga izveides un attīstības projekts Ventspilī
Referāts augstskolai47
-
Tehnoloģiskais projekts izdomātai kafejnīcai "Pasaka"
Referāts augstskolai37
-
Ēdienu gatavošanas tehnoloģiskais projekts
Referāts augstskolai85