Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:431400
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.11.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Plašas reklāmas kampaņas ir diezgan populārs mārketinga līdzeklis, kuru bieži izmanto lai paaugstinātu kāda produkta pirkšanu. Īsta spēle sākas tajā brīdī, kad pircējam ir jāizvēlas starp vairākiem produktiem- vieniem, kuriem ir atpazīstams brends un kuriem ir mārketinga atbalsts un citiem, kuri ir tās paša kategorijas produkti, taču nav atpazīstami un kuriem nav mārketinga atbalsta. Šajā brīdī pircējs visbiežāk izvēlēsies produktu, kura cena, iepakojums vai garša viņam liksies pievilcīgāka un, protams, kurš ir atpazīstams un reklamēts medijos. Plašas reklāmas kampaņas saviem produktiem izvērš tādas starptautiskas kompānijas kā, piemēram, “Wrigley”. Latvijā tā lielākoties reklamē visus savus produktus- ne tikai košļājamo gumiju, bet, sākot ar pagājušo gadu, arī citus saldumu kategorijas segmentus. Pirms aptuveni pieciem gadiem kompānija sāka ražot konfektes gan ar pazīstamu brendu, piemēram, “Orbit”, gan arī mazāk pazīstamiem, piemēram, “Eclipse”. Pircējus interesē nopirkt un pamēģināt to, ko viņi redzējuši reklāmas materiālos.
Ir vērojama arvien pieaugoša mūsdienu pircēju tieksme izvēlēties preces, balstoties uz vēlmēm. Pie tā pieskaitāma vēlme pirkt preces ar skaļiem vārdiem, kuras tiek plaši reklamētas. Plašas reklāmas kampaņas ļoti izceļ kādu konkrētu produktu pārējo vidū. Piemēram, minot vārdu “zobu pasta”, visbiežāk tā asociējas ar “Colgate”, šokolādes batoniņš- “Snickers”, atspirdzinošs dzēriens- “Sprite”, mazgāšanas pulveris- “Tide” utt.- tātad ar precēm, kas visvairāk reklamējās un palika patērētāja atmiņā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1317714
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties