Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:429460
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šo tēmu es izvēlējos, jo, manuprāt, tā ir ļoti aktuāla. Jaunieši sadalās divās vai pat trīs daļās – daļa ir tādi, kuri mūsdienās nevar iztikt bez interneta, visu informāciju viņi iegūst lasot internetā rakstīto un ar šādu literatūras lasīšanas tendenci arī daļa jauniešu aprobežojas. Otra daļa ir tāda, kura pieturas pie vecās tendences – grāmatu, avīžu, žurnālu lasīšanas. Trešā daļa jauniešu – nelasa nemaz. Grūti spriest, kura tendence pašlaik ir aktuālāka. Jo, manuprāt, ir daudz un dažādu cilvēku, ar dažādām lasīšanas tendencēm.
Katru dienu stundām sēžot pie datora ekrāna un lasot tur rakstīto mēs varam ļoti pasliktināt savu redzi, bet šis fakts mūs no tā neattur un domāju, ka arī neatturēs. Internets ir ļoti laba lieta. Tajā mēs varam uzzināt dažnedažādus jaunumus. Varam arī palasīt to, kas ir noticies pirms kāda laika. Internets mums neaizņem daudz vietas, kā to dara, piemēram, daudzās avīzes, žurnāli vai grāmatas mūsu plauktos. Tāpēc varētu teikt, ka tam arī ir savi plusi. Vel vien pluss ir tas, ka nav jāšķirsta daudzas lapaspuses lai atrastu sev vajadzīgo informāciju. Mums atliek meklētājā ierakstīt mums nepieciešamo lietu un dators mums pats to sagādās. Par informācijas trūkumi arī nevaram sūdzēties. Ja labi pameklēsim, varēsim atrast gandrīz vai visu, kas nepieciešams jebkurā jomā un dzīves situācijā. Atsauksmes, manuprāt, arī ir ļoti lielas, es nevaru iedomāties kāds haoss valdītu, ja mums tagad nāktos atteikties no interneta. Lai arī cik slikta mums darītu tas, ka augas dienas sēžam pie datora ekrāniem mēs neko sliktu par to nevaram teikt, jo tas mums ļoti palīdz ikdienas dzīvē uzzināt dažādus jaunumus, skolēniem tas arī ļoti palīdz skolas dzīvē. …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1137172
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties