Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:427266
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.05.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lugas galvenie varoņi Alnis, Sūrmis, Poķis un Cintis dodas meklēt Lolitas brīnumputnu, lai varētu izārstēt tēva aklumu. Poķis un Cintis bija gudrie un spēcīgie karaļa dēli, bet Alnis bija muļķītis. Karaliene Poķim un Cintim deva līdz gan zeltu, gan pavadoņus, gan zirgu, bet, kad Alnis paziņoja, ka vēlas palīdzēt tēvam atgūt redzi un arī vēlas doties meklēt Lolitas brīnumputnu, māte viņu noniecināja un uzskatīja, kā viņam nav jādod līdzi ne zelts, ne pavadoņi, ne zirgs. Sūrmis vēlējās doties palīdzēt Alnim un viņam bija zirgs. Abi kopā uz viena zirga devās meklēt putnu.
Alnis vēlējās visu laiku panākt brāļus, lai putnu varētu meklēt kopā, bet Sūrmis mēģināja viņu atrunāt, jo saprata, ka viņa brāļi ir slikti. Poķis un Cintis vēlējās iegūt tikai karaļvalsti atšķirībā no Aļņa, par to vai tēvs atgūs redzi viņiem bija vienalga. Patiesībā viņi bija pat bailīgi, jo nobijās no tā, ka Lolita ar savām meitenēm viņus nobiedēja un izjokoja, jo viņi putnu vēlējas nozagt. Alnis bija gudrāks un izdarīja tā kā karaļa vēstnesis bija sacījis, ka putnu iegūs tas, kurš mācēs princesi iemidzināt. Alnis dabūja ne tikai putnu, bet arī dažādas balvas – kausu, kuru nekad nevar izdzert, maizi, kuru nekad nevar apēst, zobenu ar kuru var uzvarēt un princeses gredzenu.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties