Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:425533
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.12.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    2
1.  SIA NOVATOURS uzņēmuma struktūra un darbības principi    3
2.  Uzņēmuma personāla raksturojums un analīze    5
3.  Uzņēmuma vadīšanas raksturojums    6
4.  Darbinieku apmācības    7
5.  Uzņēmuma dokumentācija    8
  Secinājumi un priekšlikumi    10
Darba fragmentsAizvērt

4. Darbinieku apmācības
Kartu gadu jaunas tūrisma sezonas sākumā (vasaras sezona un ziemas sezona) tiek organizēti iepazīšanās braucieni jeb infotūres – vienas nedēļas ilgs brauciens uz katru no uzņēmuma piedāvātajiem galamērķiem, kura ietvaros tiek iepazītas valsts īpatnības, kultūra, tiek apskatītas piedāvātās viesnīcas, kā arī kāda no ekskursijām. Infotūres apmaksā uzņēmums.
Ceļojumu konsultantes, pārdošanas biroja vadītāja un pārdošanas biroja administratore infotūrēs dodas 2 reizes gadā. Katras tūrisma sezonas sākumā tās dodas uz citu galamērķi nekā bija pagājušā gadā. Šī veida apmācības ļoti palīdz darbā ar klientiem, palielina rezervāciju skaitu, padara darbiniekus vel kompetentākus.
Rezervāciju menedžeres infotūrēs dodas tikai uz tiem galamērķiem, par kuriem viņas atbild – 1-2 galamērķi vasara un ziemā. Infotūres uzlabo attiecības ar sadarbības partneriem, tiek satikti viesnīcu menedžeri, kā arī var salīdzināt izmaiņas, kādas galamērķos ir notikušas, ar iepriekšējiem gadiem.
Rezervāciju menedžeru vadītāja, pārdošanas direktors, valdes loceklis, juriste, pārdošanas direktora asistents, administratore dodas infotūrēs 1-2 reizes gadā. Tas palīdz izprast firmas produktu, atvieglo darbu tūrisma nozarē.
Ceļojuma konsultantes, pārdošanas biroja vadītāja un pārdošanas biroja administratore regulāri apmeklē dažādus seminārus, kur tiek prezentētas valstis, kūrorti, viesnīcas, ko mēs jau piedāvājam vai tikai plānojam piedāvāt. Semināri tiek rīkoti bez maksas.
Galvenā grāmatvede regulāri apmeklē grāmatvedības seminārus. Tajos tiek iegūtas jaunas zināšanas un uzlabotas esošās. Seminārus apmaksā uzņēmums.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties