Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:421183
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.11.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Saldējuma iedalījums   
  Ķīmiskais sastāvs   
  Kvalitātes prasības   
  Kādus produktus nedrīkst realizēt?   
  Uzglabāšanas prasības   
Darba fragmentsAizvērt

Kvalitātes prasības
Tam jābūt ar izlīdzinātu krāsu, homogēnu struktūru, tīru un šķirnei raksturīgu aromātu un garšu. Saldējumam ar riekstu, augļu vai ogu piedevu pieļaujama neviendabīga krāsa. Ēdot nedrīkst būt jūtami ledus kristāliņi vai stabilizatora piciņas.

Kādus produktus nedrīkst realizēt?
Ar sāļu, izteiktu taukvielu, rūgtējuma, metālisku, pelējuma vai citām neatbilstošām piegaršām un smaržām. Nedrīkst saturēt staipīgus, pārslveida, recekļveida vai putraimainus ieslēgumus. Nedrīkst būt atkārtoti sasaldēts produkts.

Uzglabāšanas prasības
Uzglabā saldētavā, nevis ledusskapī. Saldējumu vislabāk uzglabāt -24 °C temperatūrā. Jāizvairās no atkausēšanas un atkārtotas sasaldēšanas. Ledus gabali, kas veidosies, saldējumam atkārtoti sasalstot, iznīcinās krēmveida tekstūru. To var uzglabāt 4 - 6 mēnešus.





Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties