Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:421170
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.04.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ēdienkarte
Uzkodas (7)
Mango tornītis ar tīģergarnelēm un zemeņu mērci
Salāti (8)
Zupas (3)
Pasta (4)
Spinātu taglatelle ar jūras veltēm
Gaļas ēdieni (5)
Zivju ēdieni (4)
Deserti (5)

Galvenās izejvielas
Daudzveidība gaļas izvēlē (Liellopu, jaunlopu, vistas, cūkas, teļa, pīles, u.c.)
Dažādas zivis (Baltā pangasija, strauta forele, laša fileja, tilapijas fileja)
Daudz dažādu dārzeņu salātos un uzkodās (avokado, tomāti, gurķi, ķīnas kāposti, ķirbji, u.c.)
Pagatavošanas veidi
Grillēšana
Cepšana
Vārīšana
Panēšana
Saldēšana, u.c.

Vincents
Ēdienkarte:
Tradicionālais latviešu gardēžu ceļojums
(minimāli divām personām) Cena: 60Ls vienai personai + 30Ls par vīniem.
Uzkodas (5)
Pīļu aknu foie gras un rudens taureņu ravioli
Ls 8,20

Latvijas stirnas gaļas tartars ar savvaļas skābenēm un estragona mērci
Ls 8,20 …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties