Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:421022
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.06.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Izvērtējot dažādus aspektus, es domāju, ka lietojumprogrammas neapšaubāmi turpinās savu attīstību. Izveidojoties jaunām un inovatīvām programmām iepriekšējās tiks aizstātas. Kā arī attīstoties tehniskajiem parametriem gan priekš datoriem, gan viedtālruņiem, planšetēm, radīsies arvien vairāk vajadzība attīstīt arī lietojumprogrammas, jo ja nav iespēja nodemonstrēt lietu funkcionalitāti, nav arī vajadzība tās attīstīt. Ļoti svarīga ir arī tehnoloģiju attīstība, kuras ir nepieciešamas lietojumprogrammu izstrādē, jo tādā veidā var panākt gan ērtāku, gan efektīvāku darbu ar lietojumprogrammām, kas gala beigās var dot arī labākus rezultātus.
Bet, manuprāt, neviena no minētajām (desktopa, tīmekļa un mobilajām) kategorijām lietojumprogrammās netiks izkausta, jo tām visām ir savas priekšrocības un trūkumi, tāpēc lietotājam, ja ir pieejamas visu kategoriju lietojumprogrammas, ir jāizvērtē, kādām vajadzībām būtu ērtāk un izdevīgāk izmantot konkrētās aplikācijas, jo vajadzības var būt ļoti dažādas un individuālas (var lieti noderēt gan uz tīmekli balstītās, gan tās, kas ir uzinstalētas uz personālajiem datoriem, viedtālruņos utt.).
Visam attīstības procesam par pamatu kalpo arī ekonomiskā attīstība, jo ja kādu iemeslu dēļ tā tiks bremzēta vai kavēta, arī tehnoloģiju attīstība tiks bremzēta, kas īsti nav izdevīgi ne lietotājam, ne ražotājam, jo visi vēlas iepazīt jaunas lietu perspektīvas utt.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1332736
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties