Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:420348
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.09.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Mūsu grupas galvenais prakses uzdevums bija analītiski aprēķināt ielas profila veidošanu ar divvirziena brauktuvi (garumus, slīpumus, pieslēguma vietas esošām brauktuvēm). Lai ģeodēziskie mērījumi būtu pietiekami precīzi, tika izpildita instrumentu pārbaude. Niveliera pārbaudes gaitā iegūto paaugstinājuma lielumu h un h’ starpībabija 2 mm, kas atbilst pieļaujamajai kļūdai 3 mm, līdz ar to instrumentuvarēja izmantot tālākai mērījumu gaitai. Pārbaudot teodalītu, ieguvam kļūdu , kas arī ļauj turpmāko mērījumu darbību.
Esam veikuši nīvelēšanas gājienu. Nivelēšanas gājienu sākām no repera ar numuru 1000, kurš atrodas Telekomunikāciju fakultātes sienā, tālāk gājām gar Būvniecības fakultāti un atpakaļ uz reperi 1000,kopā veidojot piecas stacijas. Paaugstinājumu kopējā nesaiste ir 4 mm, bet pieļaujamā nesaiste ir 9.508 mm.

Esam veikuši arī teodalīta slēgto gājienu. Teodalīta gājienu sākām no zināma punkta 4603, kurš atrodas pie būvniecības fakultātes, tālāk gājām izstāžu halles virzienā, tad ķīmijas fakultātes virzienā un uz zināmo punktu 4305 un atgriezamies uz punktu 4603, kas ir attēlots teodalīta gājiena shēmā. Leņķu kopējā nesaiste ir 30 ‘’, bet pieļaujamā nesaite ir 40’’.
Darba gaitā bija izveidotigarenprofils un 5 sķērsprofili, kurus var apskatīt darba pielikumā. Tika izveidots arī situācijas plāns, pēc kura var redzēt kā izskatās ceļs tagad, kā arī var redzēt projektēto ceļu un raksturīgos objektus.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties