Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:419774
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.05.2004.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Italy is blessed above all the other countries of central Europe with the natural conditions that go to yield an abundant and varied supply of food. The soil is rich...the rainfall is abundant, and rivers and smaller streams are numerous" (Johnston 203). In the ancient Roman world, A wide variety of fruits and vegetables were grown both in the rural setting and also in city gardens. According to Florence Dupont, gardens "were productive all year round and were tended by hand, manured and carefully protected from cold winds or the scorching sun." She goes on to say that "gardens were used to grow the staple vegetables of the Roman diet: brassicas, greens, marrows, sorrel, cucumbers, lettuces, leeks." A different part of the garden would "be given over to...plants that add savour to food and appease hunger: garlic, onions, cress, chicory" (Dupont 99-100). Broad beans and cabbage were also grown extensively.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1282979
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties