Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:418076
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.12.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Eiropas Savienība ir valstu apvienība un šajā apvienībā jau ir 27 valstis. Tajā skaitā ir arī Latvija. Šogad jau noritēja pieci gadi, kopš Latvija ir Eiropas Savienībā. Pagājuši jau pieci gadi un tas ir ilgs laiks, lai varētu apdomāt ieguvumus, zaudējumus, izaicinājumus no ES. Šajā esejā tiks apskatīts, kā tad ir pagājuši šie pieci gadi Latvijai, kā Eiropas Savienības dalībvalstij, uzzināsim, ko tad ir ieguvusi, iemācījusies un zaudējusi tā. Šī tēma ir ļoti aktuāla un svarīga priekš mums, jo Latvija ir mūsu dzimtene un mums ir jāzina viss, kas saistīts ar to.
Eiropas Savienība ir vairāk saimnieciska nekā politiska organizācija. Tās uzdevums ir veicināt preču, kapitāla un darbaspēka brīvu kustību starp Eiropas Savienības valstīm. Pēc ES dalībvalstu domām ekonomiskā attīstība un labklājība dos mieru visām valstīm, jo tās būs vienotas un sadarbosies savā starpā pēc noteiktiem normatīviem un standartiem.
Latvijas iestāšanās Eiropas Savienībā ietekmēja vairākas sociālas grupas mūsu valstī. Taču uzmanība, protams, lielākoties tika koncentrēta uz ekonomikas un politikas turpmāko attīstību Latvijā. Tā kā šis nozīmīgais jautājums ietekmē visu sabiedrību un valsts turpmāko attīstību, ir svarīgi pēc iespējas pilnīgāk apzināties visas pārmaiņas un sekas iestājoties Eiropas Savienībā. Tātad tiks aplūkoti gan plusi gan mīnusi, kuri izriet no dalības Eiropas Savienībā, kā arī galvenās ekonomikas problēmas un tās iespējamie risinājumi.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties