Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:414904
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.05.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Bieži mēs vainojam Dievu, kāpēc tā notiek, tu esi mani pametis, bet Bībelē ir sacīts ka “Es būšu ar tevi: Es tevi neatstāšu, un Es tevi nepametīšu.” Joz. 1:5. Dievs zin kāpēc tā notiek, jo Dievs visu mēra pēc mūžības. Mums nav jāvaino pie katras problēmas Dievu, bet ir jāpārbauda sirdis, vai mēs paši neesam pagriezusi muguru Dievam,
Kristiešiem nav svarīgi gāzt kalnus, iegūt slavu, varenību un ietekmi, pierādīt savu taisnību un savas spējas. Kristiešiem ir svarīgāka nevis dzīve uz zemes, bet gan mūžība. Ja kaut kas no tā tomēr notiek mūsu dzīvē, mēs jālūdz Dievu, lai tas mūs nepaverdzina un neaptumšo mūsu ticības acis, kas raugās pretī mūžībai: uz Jauno Jeruzalemi, kas nāk. ( „Es redzēju jaunas debesis un jaunu zemi, jo pirmā debess un pirmā zeme bija zudusi, un jūras vairs nav. Un es redzēju svēto pilsētu, jauno Jeruzālemi, nokāpjam no debesīm no Dieva, sagatavotu kā savam vīram greznotu līgavu... Tur Dievs mājos viņu vidū, un tie būs Viņa ļaudis, un Dievs pats būs ar viņiem. Viņš nožāvēs visas asaras no viņu acīm, nāves vairs nebūs, nedz bēdu, nedz vaidu, nedz sāpju vairs nebūs, jo, kas bija, ir pagājis. Atk. 21:1-4)
Salīdzinot filozofiskās atziņas ar Bībeli mēs varam saskatīt to, ka filozofi apstrīd Dieva vārda patiesību par mūžīgo dzīvību, taču Bībelē mēs redzam, ka cilvēkam ir tiesības tīkot pēc mūžības.
Bet kur cilvēks nonāks pēc nāves- vai ellē, kur ir tikai mocības, grūtības, vai arī debesīs, tā ir cilvēka brīva izvēle. Ja cilvēks izvēlas kalpot un sekot Dievam tad viņš nonāk debesīs jeb paradīzē, bet ja izvēlas cilvēks dzīvot pasaulīgu dzīvi-ellē jeb pazušanā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1348378
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties