Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:411122
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.03.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Prakses plāns    4
  Veikt un analizēt pedagoģiskos vērojumus    5
  Skolotāja izvirzītos uzdevumus un to īstenošanas metodes, formas un līdzekļus bērna attīstības veicināšanai dažādās aktivitātēs    9
  Vadītās aktivitātes    12
  Pašvērtējums    23
  Atziņas    25
  Izmantotā literatūra    26
  Pielikums    27
Darba fragmentsAizvērt

Kā jau katrai nedēļai ir sava tēma pie, kuras rosināju bērnus strādāt. Bērna darbus izstādījām ārā, lai vecāki, kuri nāk pakaļ apskatītu, viņa bērna veikumu. Bērnam ir liels prieks, ja vecāki pasaka labus vārdus par viņa darbiņu. Tas dod viņam pašvērtējumu arī nākamiem darbiem, jo centīsies tos paveikt atbilstoši prasībām.
Lai veidotos laba sadarbība ar bērniem, tomēr vajadzēja vairākas reizes pārlapot savu pierastu kladi psiholoģijā. Bērniem grūti no rīta citam miedziņš nāk, cits grib pie savas māmiņas, tad uzreiz ir jāatrod tie pareizie vārdi un darbības veidi, lai bērns aizmirstu savu sāpīti. Pieredze nāk ar laiku, jo pati esmu strādājusi ar lielākiem bērniem. Tas bija mazs izaicinājums. Šajā grupiņā bērnu ģimenes stāvokļi ir dažādi. Cik izpētīju, tad raksturi ir dažādi. Vairāk dominē trīsgadnieki ar savu ” ES”. Bērni, kuri vēlas mantas arī nekautrējas pagrūst kādu.
Ļoti laba sadarbība izveidojās ar bērniem, jo gāju rotaļās un arī individuāli ar katru bērnu spēlēju didaktiskās spēles, kuras viņiem ļoti patika.
Savus pieredzes bagātos kolēģus varu paslavēt, jo nāca man pretī, ja kādu jautājumu nezināju. Pieņēma manas idejas rīkojot mātes dienas koncertu. Laba sadarbība izveidojās ar logopēdi, jo risinājām divu bērnu problēmas. Bērniem vajag speciālo bērnu dārzu, jo attīstības dinamika lēna, neatbilstoša vecumam. Strādājot ar bērniem arī pievērsu bērnu runas attīstībai. Veicām dažādus vingrinājumus.
Sadarbība ar vecākiem bija grūta, jo tikai 5 vecāki nāca pakaļ saviem bērniem. Pārējiem nāca brāļi vai tie ,kas uzrādīti, kuri var izņemt. Ļoti žēl par šādu attieksmi, jo par katru bērnu ir ko stāstīt. …

Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties