Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:408953
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.02.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Viesnīcas vadība
Lai arī viesnīcas vadības pienākumos neietilpst viesu uzņemšana, tomēr īpašos gadījumos, ar īpašiem viesiem var pārmīt dažus vārdus, novēlot patīkamu atpūtu viesnīcā, utt. Šādi sīkumi liek viesim justies pagodinātam un īpaši aprūpētam. Īpaši kāds viesnīcas vadītājs var izrādīt cieņu viesim, ja viņš sarunas beigās pateiks šo frāzi: „Novēlu Jums patīkamu atpūtu mūsu viesnīcā” viesa dzimtajā valodā. Galu galā, vienu teikumu var iemācīties ikviens, ja vien to vēlas.

Komunikācija ar viesi pirms viņa ierašanās viesnīcā
Parasti viesim tiek nosūtīts e-pasts, kurā paziņo, ka viņa rezervācija ir veikta, taču viesim bieži var rasties papildu jautājumi vai neskaidrības. Tādos gadījumos ir jāraksta pēc iespējas izsmeļošāks un saprotamāks e-pasts. Ir jāatbild uz visiem viesa jautājumiem un pareizā kārtībā. Vienmēr ir jābūt pievienotam e-pasta rakstītāja vārdam, uzvārdam un amatam.
Gandrīz droši, ka viesnīcas darbiniekiem nāksies runāt ar viesiem pa tālruni. Viesnīcās parasti ir uzstādīti numura noteicēji, un var redzēt, no kurienes tiek zvanīts. Ja zvana no parastā vai mobilā tālruņa, tad parasti viesnīcas darbinieks sasveicinās, uzreiz nosauc viesnīcas nosaukumu, savu vārdu (dažkārt arī pieminot savu amatu) un tikai tad uzklausot cilvēku, kurš zvana. To dara tādēļ, lai zvanošais viesis būtu pilnīgi drošs, ka ir piezvanījis uz pareizo viesnīcu.

Komunikācija ar viesi pa tālruni
Ja tiek zvanīts no pašas viesnīcas, no kādas istabiņas, tad viesnīcas darbinieks var sasveicināties, pateikt savu vārdu, arī amatu. Viesnīcas nosaukumu var neteikt, jo parasti, lai piezvanītu uz recepciju, ir jāspiež visai īss numurs, un tādēļ ir skaidrs, ka kļūdīties ir neiespējami.


Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties