Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:408724
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.11.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Prasme sarunāties ir prasme sniegt informāciju pašam un iegūt informāciju no partnera, uzmanīgi klausoties un uzdodot jautājumus, bet ne jau katrs cilvēks, kuram adresēta informācija, vēlas šīs pārmaiņas. Mūsu informācija var traumēt partneri, izjaukt viņa priekšstatu pa sevi, pasauli, ietekmēt viņa domas un attiecības ar citiem cilvēkiem. No tādas informācijas cilvēks aizsargājas un dara to stingri un noteikti. Vai saskarsmes situācija veidosies tendēta uz sapratni, ieinteresētību, nepieciešamību utt., tas būs atkarīgs no saskarsmes situācijas ārējiem apstākļiem, kas savukārt veidosies no katra atsevišķa subjekta normas motīviem un mērķiem.

Situācijas apraksts. Mūsu izdomātā uzņēmumā „Marcipāns” ir problēma mikro līmenī, tas nozīmē, ka problēma ir pašā uzņēmumā. Konflikta situācija radās kāda no iknedēļas sanāksmēm, kurā bija visi darbinieki no reklāmas nodaļas un arī reklāmas nodaļas vadītājs, kurš arī vadīja sapulci. Viena līmeņa darbinieki sastrīdējās par reklāmas dizaina kompozīciju, Ancis vēlējās, lai reklāmas fons ir balts, bet gan Edgars uzstāja, lai reklāmas fons ir maigi rozā krāsā. Līdz ar to radīja saspringtu situāciju visā sapulces garumā, jo nevarēja komunicēties mierīgi un ar pārdomātiem argumentiem. Pārējo darbinieku uzmanība koncentrējās šajā konfliktā, kurš ar katru mirkli vēl vairāk sasprindzināja situāciju.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1121352
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties