Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:407898
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Pasaulē pieejami vairāki masu komunikācijas līdzekļi, ar kuru palīdzību mēs katru dienu iegūstam visdažādāko informāciju. Pēdējā laikā savu nozīmi un ietekmi uz auditoriju arvien vairāk pastiprina internets un tā piedāvātās iespējas.
Blakus mazāk nozīmīgām interneta vietnēm, katrā valstī ir arī nacionāla mēroga interneta vietnes, kas informē par jaunumiem un aktualitātēm valstī un pasaulē. Nacionāla mēroga interneta portāli strādā uz lielām auditorijām, līdz ar to informācija, ko tie pasniedz un izraugās par aktuālāko un nozīmīgāko ietekmē arī vairuma viedokļus un skatījumu par konkrētām tēmām. Internets dod iespēju salīdzināt viedokļus, kādus savām auditorijām pasniedz dažādu valstu masu mediji, kādā gaismā ataino dažādus notikumus, kādas nozīmes tiek piešķirtas un kāda nostāja tiek ieņemta. Līdz ar to, lai iepazītos ar vairākiem viedokļiem, saprastu kā vienu un to pašu notikumu pasniedz dažādās valstīs un kādu informāciju saņem citu valstu iedzīvotāji, jebkuram no mums ir iespēja atrast šāda veida informāciju interneta vietnēs. Šo iemeslu dēļ tieši internets ir masu komunikācijas līdzeklis, kuru izraudzījos, lai salīdzinātu kā tika atspoguļots Cilvēktiesību tiesas (ECT) spriedums lietā "Kononovs pret Latviju" Latvijā un Krievijā, un tādējādi saprastu, kā šī lieta varētu ietekmēt abu valstu komunikācijas procesu. …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1308540
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties